ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ - Ξημέρωσε ξανά
 


Το CD με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ" σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι η 2η δισκογραφική του δουλειά που μόλις κυκοφόρησε.

CD "ΕΝΔΟΧΩΡΑ" 
(

 

 

;

 Το Digital Single «Κρύο και Ζεστό», που ερμηνεύει ο Νίκος Ζιώγαλας σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι προπομπός της 2ης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ".

 

;

 Το Digital Single «Το Δένδρο», που ερμηνεύει ο Δημήτρης Ζερβουδάκης σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι προπομπός της 2ης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ".

 

;

 Το Digital Single «Όμορφη ζωή», που ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι προπομπός της 2ης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ".

 

;

 Το Digital Single «Το Καράβι», που ερμηνεύει ο Παντελής Θαλασσινός σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι προπομπός της 2ης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ" .

 

;

 Το Digital Single «Στα Λουτρά Της Αριδαίας», που ερμηνεύει ο Δημήτρης Ζερβουδάκης σε στίχους και μουσική του Κώστα Τηλαβερίδη είναι προπομπός της 2ης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "ΕΝΔΟΧΩΡΑ".

 

 

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ - Ξημέρωσε ξανά
- All Rights Reserved.    Designed by Valentine floral creations    Development by Imathia1.gr     Web Hosting by ART Data